om oss
_dsc2034

Historie


Amdals sprossefrabrikk startet våren 2007 ved at vi inngikk franschiseavtale med Vimax om salg og produksjon av vedlikeholdsfrie vindussprosser i distriktet Sør Rogaland. Våren 2010 inngikk vi forhandleravtale med Terrassespesialisten AS om salg og levering av vedlikeholdsfrie terrassebord samt store deler av sortementet som Terrassespesialisten importerer til Norge.

I mai 2011 ble Amdals sprossefrabrikk gjort om til AS. I den forbindelsen ble det gjort et navnebytte. Og det ble dermed til Amdals AS – fasade og utemiljø.
Målsetningen vår er å kunne tilby et utvalg av produkter og tilbehør som gjør bolig og uteplassen til et område som innbyr til mer nytelse og rekreasjon enn som en årlig stor arbeidsoppgave.

Produktspekteret vårt spenner over Vimax vedlikeholdsfrie vindussprosser, vedlikeholdsfrie vindusskodder,  vedlikholdsfrie terrassegulv, vedlikeholdfritt espalie, vedlikholdsfritt rekkverk, glassrekkverk, vedlikeholdsfrie glasslister – alt i 100% vinyl (pvc). 

Vi leverer rekkverk og terrassebord i komposittmaterialer til bruk på terrasser, balkonger, verandaer,  brygger, kaier, gangveier etc, festemateriell for alle kjente terrassebordsmaterialer både synlig innfesting og ikke minst skjult.
DSC09064
amdals6
Alumax har en avtale med oss, og vi leverer vedlikeholdsfrie vindussprosser og stakittgjerder.

Vi har et fast samarbeid med Drutex på vinduer og dører. Med produksjonskapasitet som gjør det mulig å produsere opptil 7000 vinduer om dagen, er Drutex i dag ledend produsent i Europa. Bortsett fra PVC-treverk, tilbyr det tre- og aluminiumsvinduer og dører, aluminiumfasader, vinterhager, branndører og rulleskodder. Drutex har sin egen forsknings- og utviklingsavdeling, designavdeling og testlaboratorium. De produserer A-klasse vinduer og dører (eksklusivt av primærmateriale) og komposittglass. 

I 2018 er vi 5 ansatte, og er Sør-Rogalands mest komplette leverandør av vedlikeholdsfrie produkter til fasade og utemiljø.

Vi har både små og store kunder – alle like viktige.